湖北自考網旗下頻道:湖北高考網為考生提供湖北高考信息服務 ,僅供學習交流使用,官方信息以湖北教育考試院為準。

湖北自考網

湖北高考
高考首頁 高校信息 高考動態(tài) 高考分數(shù)線 特殊招生 高考作文 高考報考
高考專題:
湖北高考報名須知 考試時間 考試政策 考試大綱 考場查詢 成績查詢 錄取結果查詢 分數(shù)線預測 招生簡章 高考院校 報考答疑 高考百科
湖北高考網 > 高考輔導資料 > 湖北高考英語輔導 > 2015年湖北高考英語綜合精選練習題七網站地圖

2015年湖北高考英語綜合精選練習題七

來源:湖北自考網 時間:2015-04-16


湖北2015年高考英語綜合精選練習題七


湖北高考網整理了2015年湖北高考英語綜合精選練習題,希望對大家的復習有幫助。

(一) (2014·重慶卷) 青少年研究專家Susan Beacham在自己的英文網站上開辟專欄,邀請大家分享心目中的“最好禮物”。她認為,禮物貴在心意,應為之付出時間和精力。假設你是李華,請用英文發(fā)帖,內容應包括: •贊同Susan的看法 •你收到或送出的最好禮物是什么 •該禮物的意義 •期待大家回復注意:

(1)詞數(shù)不少于80; (2)符合語言規(guī)范; (3)在答題卡上作答; (4)開頭已給出(不計入總詞數(shù))。

I am a high school student from China.______________________ ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

答案:

I_am_a_high_school_student_from_China. Recently I have reaD an article written by Susan Beacham, who thinks whether a gift is suitable lies not in its value but in the giver's heart, anD that the giver shoulD devote time anD energy to the gift. I agree with Susan, whose article reminds me of my best gift, a pen, given by my father, who was a worker. When I was in junior middle school, my father bought me a nice pen with his small salary, wishing me to study hard. From then on, the pen has been my best companion, encouraging me to study hard. I am looking forwarD to everyone's reply.

(二) 孩子的成長和教育是社會熱議的話題,現(xiàn)今父母包攬一切、孩子過度依賴等現(xiàn)象十分嚴重。請閱讀下面的漫畫,按要求用英文寫一篇短文。 內容要求: 1.描述漫畫內容; 2.分析漫畫所揭示的問題; 3.提出你的看法。

注意: 1.短文開頭已給出,不計入總詞數(shù); 2.考生可適當發(fā)揮,使文章內容充實、連貫; 3.詞數(shù)120左右; 4.文中不能出現(xiàn)考生的具體信息。參考詞匯:鋪路

pave the way From the picture we can see a family of three walking on a long reD carpet._________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

答案: From_the_picture_we_can_see_a_family_of_three_walking_on_a_long_red_carpet. The son, well dressed, waves proudly in the middle while the father behinD bends forwarD to holD the jacket anD the mother in front rolls out the carpet, sweating. It shows a common phenomenon nowadays that children are the focus of families, shouldering the hope of their parents. Parents arrange everything for their children anD spare no effort to pave the way for their success. As a consequence, children become so reliant on their parents that they have no independent thought or creative ideas. Such a situation is of great concern. In my opinion, overprotection anD too much care are extremely baD for children's development. InsteaD of doing everything for them, parents shoulD encourage their children to overcome difficulties anD inspire them to develop by themselves. Only in this way can they grow up to be independent anD become truly successful.

(三)(2014·福建卷) 如何理解“成功”,不同的人有不同的看法。請認真閱讀下面的引語(quotation),按要求用英語寫一篇短文。 “Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.” —Sir Winston Churchill 內容要求: 1.你對該引語的理解; 2.你的相關經歷; 3.恰當?shù)慕Y尾。

注意: 1.短文開頭已給出,不計入總詞數(shù); 2.文中不能出現(xiàn)考生的具體信息; 3.詞數(shù):120左右。

This quotation from Winston Churchill tells us that___________ ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

答案: This_quotation_from_Winston_Churchill_tells_us_that we shouldn't get discourageD right after failures.Rather,we shoulD keep trying with enthusiasm.Success consists in the ability to continue efforts through failures. At the age of twelve,I got a nice bike as a birthday gift.So exciteD was I that I couldn't wait to try my hanD at riding it.However,it was harder than expected.The bike seemeD too heavy anD difficult to control.Worse still,I took many falls off the bike.I was about to give up when my father came anD encourageD me to keep going.With more practice,I diD better anD better.Looking back,I feel I wouldn't be able to ride a bike haD I lost heart. Actually,we can't succeeD in everything we try.What's important is that we shoulD stick at it.

結束
特別聲明:1.凡本網注明稿件來源為“湖北自考網”的,轉載必須注明“稿件來源:湖北自考網(www.heywebguys.com)”,違者將依法追究責任;
2.部分稿件來源于網絡,如有不實或侵權,請聯(lián)系我們溝通解決。最新官方信息請以湖北省教育考試院及各教育官網為準!
考試交流群 獲取擇校方案
考試交流群

掃一掃加入微信交流群

與學姐學長同城考生自由互動

成考院校 自考院校 專升本院校 資格證 其它熱門欄目 最新更新